Τοποθεσία

Τα διαμερίσματα βρίσκονται στην δυτική πλευρά του νησιού στο χωριό Τσουκαλάδες, 5km από την πόλη της Λευκάδας και 10 λεπτά με αυτοκίνητο από το χωριό του Άγιου Νικήτα. Ένα πανέμορφο μονοπάτι, με αγριολούλουδα και δέντρα, σας οδηγεί στην πλαγιά του βουνού μέσα σε ελαιώνα, σε μια τοποθεσία ήσυχη και δροσερή όπου βρίσκονται τα διαμερίσματα. Έχουν θέα στο Ιόνιο Πέλαγος με τα ωραιότερα και ρομαντικότερα ηλιοβασιλέματα.


Οδική σύνδεση

Η Λευκάδα είναι το μοναδικό νησί που μπορείτε να έλθετε με το αυτοκίνητό σας χωρίς έξοδα φέρι-μπότ, χρησιμοποιώντας τη γέφυρα συνεχούς ροής που την ενώνει με την Ακαρνανία.

Λεωφορεία του ΚΤΕΛ (Λευκάδα 2645022364, Αθήνα 2105150108, Θεσσαλονίκη 2310595439) εκτελούν καθημερινά 5 δρομολόγια (4,5 ώρες) από και προς Αθήνα (378 χλμ.), ενώ από και προς την Θεσσαλονίκη (420 χλμ.), 2 δρομολόγια (7 ωρών) εβδομαδιαίως. Η υποθαλάσσια σήραγγα Πρεβέζης-Ακτίου και η ολοκλήρωση και λειτουργία της Εγνατίας Οδού  καθιστά εύκολη και πολύ γρήγορη την πρόσβαση στο νησί από την βόρεια, δυτική και ανατολική Ελλάδα. Επίσης το λιμάνι της Ηγουμενίτσας (100 χλμ.) αποτελεί μια μεγάλη είσοδο από την Κεντρική Ευρώπη.

 

Αεροπορική σύνδεση

Από την Αθήνα πραγματοποιούνται καθημερινές πτήσεις προς το διεθνές αεροδρόμιο του Ακτίου,  που απέχει μόλις 18 χλμ. από την πόλη της Λευκάδας, ενώ από την Θεσσαλονίκη δύο πτήσεις την εβδομάδα. Επίσης, αεροπορική σύνδεση δύο φορές την εβδομάδα υπάρχει με την Κρήτη (Σητεία). Από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο πραγματοποιούνται απευθείας πτήσεις προς το Άκτιο και από την Ευρώπη.

 

Σύνδεση με τα γύρω νησιά

Από το Νυδρί και  τη Βασιλική πραγματοποιούνται καθημερινά δρομολόγια με φέρι-μποτ για Μεγανήσι, Κεφαλονιά (Φισκάρδο), Ιθάκη (Φρίκες). Επίσης μικρά τουριστικά σκάφη κάνουν εκδρομές στα γύρω νησάκια και τις παραλίες.

 

Απεικόνιση στο χάρτη

Οι γεωγραφικές συντεταγμένες των διαμερισμάτων είναι:

Γεωγραφικό Πλάτος: 38.819373

Γεωγραφικό Μήκος: 20.658444
 


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Επιλογή ημερομηνίας άφιξης & αναχώρησης

Ημερομηνία άφιξης:
Ημερομηνία αναχώρησης:
Ενήλικες
Παιδιά
Ο αριθμός των παιδιών ηλικίας κάτω των 14 ετών


Ώρα
19:02:38
Καιρός
11°C
Λευκάδα